Medina Gelus granite, fruttissimi, sorbetin
mašine, materijali, ambalaža za sladoled, granite, toplu čokoladu
/ HO.RE.CA / VENDING
gruppo produttori italiani - prodotti per gelateria e pasticceria
Veliki uspjeh je rezultat uspješne kombinacije čaše i granite, potrošač bira okuse koji su složeni u slojevima, stvarajući jedinstveni proizvod. Personalizirana čaša postaje prepoznatljiv znak objekta i ponovo je upotrebljiva potrošaču. Loll je zabavan i razigran, odražava pravi duh ljeta. Igra, sloboda izbora i potrošnje, koncept Loll je idealan za prodaju na mjestima koja okupljaju mase ljudi kao što su plaže ili zabavni parkovi. Loll je 100% talijanski.
Medina Gelus
Kao dio našeg asortimana nudimo i sav popratni repromaterijal za sve naše proizvode koji ide u paketima s aparatom na revers. U ponudi imamo kartonske i PVC ambalaže, žličice velike i male, slamke crne i raznih boja.

Novost u našem asortimanu su visoke PVC čaše za granitu koja Vam omogućava da maštovito slažete vaše granite. Čaše su višekratne, mogu se upotrebljavati više puta. Nudimo i kartonske personalizirane čašice sa Vašim logom koji isporučujemo po narudžbi.

Naša ambalaža je proizvedena u EU sa svim sanitarnim standardima koji su propisani u RH.

Za aromatiziranje, ukrašavanje i uljepšavanje vrućih čokolada, espressa, kapucchina, shakeova, hladnih krema, sladoleda, voćnih salata i deserta.


Okusi idealni za dodavanje u frozen yogurt, soft sladoled, hladne kreme, torte, deserte i tople čokolade dolaze u plastičnim bocama, ne sadržavaju alkohol pa su pogodni i za djecu.

Nudimo razne dekoracije koje aranžiraju proizvode.

U ponudi su:
BE THE TOP nadopunjuje mnoge okuse koji vam daju boju i okus sladoleda, hladnih krema, granita, torti i poslastica. To je preljev, umak za najcjenjenije profesionalce koji vaš proizvod čini jedinstvenim i dragocjenim. Prava gustoća, jak okus, velika kompatibilnost sa poslasticama i gurmanskim jelima. Klasični ili suvremeni ukusi koji s jednostavnom gestom potpišu vašu najnoviju kreaciju.

BITI TOP, odaberite najbolje u okusima:
VIŠNJA, BANANA, BRUNELLA, CAFFE', KARAMEL, ČOKOLADA, JAGODA, ŠUMSKO VOĆE, L'ORIENTALE, MALINA. MANGO, MENTA, MED, BOROVNICA, PISTAĆI, MONELLA VEGAN U BOCI, NERO FONDENTE, LJEŠNJAK PREMIUM, BRESKVA I ŠAFRAN, TIRAMISU’, TOFFEE MOU, TROPICAL, VANILA, ZABAJONE.
Kreme u boci koje se razlikuju od normalnih preljeva za vrlo visoku količinu sastojaka. Idealne su za ukrašavanje šalica, kolača posluženih na tanjuru i kao raznovrsnost ili okus kave, sorbeta i jogurta.

KREMA BIJELA ČOKOLADA, KREMA ČOKOLADA FONDENTE, KREMA LJEŠNJAK, KREMA LJEŠNJAK I ČOKOLADA.
Veleprodajno skladište i Showroom:
Mate Vlašića 20, 52440 Poreč, Hrvatska
Tel.: +385 52 / 423 - 423
Mob.: +385 91 / 723 64 63
All rights reserved. Medina Gelus d.o.o.
mašine, materijali, ambalaža za sladoled, granite,
toplu čokoladu
/HO.RE.CA / VENDING