Medina Gelus granite, fruttissimi, sorbetin
mašine, materijali, ambalaža za sladoled, granite, toplu čokoladu
/ HO.RE.CA / VENDING
gruppo produttori italiani - prodotti per gelateria e pasticceria
GRANITISSIME SPEEDY – SMJESA U PRAHU S KOMADIĆIMA VOĆA


Granitissime Speedy je napravljena sa pomno odabranim sastojcima i posebnim postupkom liofilizacije kojim se na pažljiv način eliminira voda iz voća bez uništavanja organolepričkih i hranjivih tvari. Uvijek su spremne za uporabu. Pomiješani sa vodom za par trenutaka pridobivaju okus i aromu svježeg voća. Da je kvaliteta drugo ime ovog proizvoda govori i da ovaj postupak pripreme namirnica upotrebljavaju veliki svjetski proizvođači hrane za djecu u teglicama.

Granitissime Speedy ne sadrže hidrogenirane biljne masti, umjetne boje te derivate mlijeka(u slučaju za voćne ukuse). Granitissime Speedy imaju certifikate Halal i BRC klasa A. Veliki izbor okusa. Granitissime Speedy su pakirane u vrećicama od 1,25Kg.

Okusi koji su dostupni:

Banana
Ananas
Breskva
Kruška
Kupina
Lubenica
Dinja
Borovnica
Tropsko
voće
Šumsko
voće
Zelena
jabuka
Jagoda

Granitissime Speedy je prirodan proizvod od kojeg se može spraviti voćni frape visoke kvalitete bez dodatnih šećera. A Vama preostaje da se prepustite mašti.

Linija proizvoda Granitissime Speedy sa voćem je univerzalan proizvod visoke kvalitete s kojim se dobije vrhunski sladoled na jednostavan način.

Linija Granitissime Speedy je apsolutna novost na tržištu. Prvi put je moguće dobiti točeni sladoled s više od 30% voća i njihovim komadićima. Spravlja se u mašini Točilici, rezultat je sviježi i kremasti točeni/soft sladoled s komadićima voća.

SMOOTHIE

Tekuća baza za Smoothie s fantastičnim okusom jogurta koju obogatite sviježim voćem i sjemenkama po želji. Spravlja se u blenderu ili na aparatu Granitor koji je moguće dobiti u najam.
Medina Gelus Medina Gelus Medina Gelus Medina Gelus Medina Gelus
Veleprodajno skladište i Showroom:
Mate Vlašića 20, 52440 Poreč, Hrvatska
Tel.: +385 52 / 423 - 423
Mob.: +385 91 / 723 64 63
All rights reserved. Medina Gelus d.o.o.
mašine, materijali, ambalaža za sladoled, granite,
toplu čokoladu
/HO.RE.CA / VENDING