Medina Gelus granite, fruttissimi, sorbetin
mašine, materijali, ambalaža za sladoled, granite, toplu čokoladu
/ HO.RE.CA / VENDING
gruppo produttori italiani - prodotti per gelateria e pasticceria
Krema Bianca je neutralna baza u prahu koju personalizirate po Vašoj želji dodavanjem aromatizatora espresso kave Arabica. Osim navedenog, kremu možete aromatizirati i s raznim likerima kao što su viski, pelinkovac, kruškovac ili neki drugi po želji. Krema Bianca je pakirana u vrećicama od 0,9Kg.

Krema Bianca nudi ledeni, osvježavajući desert, personalizirani specijalitet kuće pripremljen na granitoru. Personalizirana Krema Bianca je iznimna i osvježavajuća, daje Vam mogućnost ponuditi specijalitet kuće koji će Vas razlikovati od drugih a kojeg će Vaši klijenti cijeniti. Ovaj je desert vrlo popularan kod vinara koji ga spravljaju sa vinima iz vlastite proizvodnje te „vino alla casa“.
Izuzetno kremozna i ukusna baza koja se servira kao sladoled ili ledeni desert ovisno na kojem tipu mašine se priprema.
Odmah dostupni okusi iz linije Cremissimi su s okusom vrhnja, jagode i čokolade. Po narudžbi(min. 200Kg po okusu) moguće je dobiti okuse žute vanilije, lješnjaka i pistacija(moguće je da vrećice budu pakirane kao Vaš brand). Vrećice dolaze u pakiranju od 1,6Kg.
Kada se Cremissimi spravljaju u aparatu Točilici dobije se kremasti točeni/soft sladoled, a kad se spravljaju u aparatu Granitoru dobije se ledeni desert hladna krema.
Linija Sorbetin je klasična linija za ugostitelje koji žele sorbeto na bazi limuna visoke kvalitete bez gubljenja vremena za pripremu pojedinačnih porcija uz ekonomsku uštedu. Sorbeto spada u obitelj sladoleda.

Ugostitelji u ljetnoj sezoni mogu imati aparat za spravljanje sorbeta marke Granismart na korištenje(najam), za pripremu fantastične baze koju smo nazvali Sorbetin.

Baza Sorbetin miješa se sa 3L mlake vode i po ukusu se dodaje Votka , Prossecco ili Malvazija. Baza Sorbetin pakirana je u vrećicama od 0,8Kg. Na ovaj način imate sorbeto visoke kvalitete po ekonomičnoj cijeni bez gubljenja vremena na pojedinačnu pripremu porcije. Vaši će gosti biti zadovoljni ovim ledenim desertom koji se najčešće konzumira nakon obroka.
Ukusna hladna krema s okusom kave. Bez kristala leda, idealna za bilo koje vrijeme u danu. Spravlja se samo s vodom u aparatu Granitor koji je moguće dobiti u najam.
Veleprodajno skladište i Showroom:
Mate Vlašića 20, 52440 Poreč, Hrvatska
Tel.: +385 52 / 423 - 423
Mob.: +385 91 / 723 64 63
All rights reserved. Medina Gelus d.o.o.
mašine, materijali, ambalaža za sladoled, granite,
toplu čokoladu
/HO.RE.CA / VENDING